Felda United VS Selangor

First time datang ke stadium Jengka tengok bola. Kali terakhir aku pergi stadium pun masa dekat Johor Bahru, tgk JDT main.(itu first time). Not bad gak. Felda menang 3-1. Tapi silap aku x bawa kamera je masa game ni. Stadium dia bole tahan, rumput artificial cantik ja aku tengok. Stadium ni pun tak ada balapan […]

Read More Felda United VS Selangor

Zoo Johor #throwback

Terkenang masa housemanship di Johor dulu. Aku sempat pergi melawat Zoo Johor yang tak jauh pun dari HSA(Hospital Sultanah Aminah). Macam mana boleh terpikir nak ke sana? Aku sendiri pun dah tak ingat. Tak banyak gambar pun untuk dikongsi. Semenjak mula kerja ni, ambil gambar pun dah xda nilai seni sangat. Cuma enjoy untuk ambil […]

Read More Zoo Johor #throwback

Selamat Pengantin Baru Kadir&Sarah

Selamat pengantin baru kepada dua mempelai Abd. Kadir dan Sarah Sakinah  yang baru melangsungkan perkahwinan pada 7 Julai yang lepas. Semoga berbahagia ke anak cucu dan dimurahkan  rezeki oleh Allah. Entry kali ni tak serancak dulu, harap maklum lah sibuk bekerja, kamera pun dah berhabuk sebab tak guna. Apa pun enjoy gambar2 yang ada ye. […]

Read More Selamat Pengantin Baru Kadir&Sarah