Pasar Cleopatra

Photo 12-12-2012 23 54 32
jalan pasar cleopatra

Pasar Cleopatra tempat budak kampung beli barang rumah. Macam2 boleh dapat dekat pasar ni, cuma kena pandai cari la. Kalau pandai cari, xyah susah2 nak kena g carefour beli barang. Dah la carefour mahal. But still budak kampung kena hati2 takut kena tipu arab. Jangan ingat Arab x tipu~~!! =p

Photo 12-12-2012 23 58 35
this is how pasar look like in egypt

Ni la rupanya pasar kat mesir ni. Tempat laen may be laen rupa dia sikit, tapi semua lebih kurang la. Ni pn lengang sebab amik gamba time malam, sapa la nak p pasar malam2 an. Kalau siang, sesak macam pasar malam kat malaysia.

Photo 13-12-2012 00 02 08

Tudia~~! antara buah paling org malaysia (may be aku je la kot) jakun nak tengok, sini de jual kat pasar. Depend on sejuk, masa baru masuk musim sejuk, buah ni masam sikit. But bila dah peak sejuk, selalunya banyak yang manis. Nyum2~

Advertisements

One thought on “Pasar Cleopatra

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s