Exam OnG

Image
bUdaK KamPung study.. gudluck to all of us insyaAllah..

16 hari bulan (yakni semalam) exam OnG (Obstetric and Gynecology) dah habis. Aku dengan geng bUdaK KamPung insyaAllah tak kan datang dekat sini dah lepas ni (kalo xde repeat la). Apa pun didoakan agar aku dengan bUdaK KamPung sumanya lepas exam ni dengan baik.

Shatby Hospital tempat kami menuntut ilmu kebatinan OnG ni agak menarik dengan kedudukan yang strategik betul2 tepi laut and sebelah dengan perpustakaan ”babliotika” yang aku pun x taw nak eja mcm mna nih. Amat lah famous perpustakaan ni bagi golongan yang sukakan library =p

Image
kawan2 sibuk recall pe yg dh study.. pakat pulun aih~!

Tapi kalau dah ada hospital org mengandung, mesti la ada hospital anak dia kan. Sebelah hospital ni terdirinya pulak bagunan untuk deparment pediatric. Sebahagian bUdaK KamPung yang laen tgh amik deparment ni. InsyaAllah lepas ni pun dah x dtg dh kat situ.

Pengalaman dan ilmu yang kami dapat kat sini walaupun kami x igt semua (suma da dlm buku) akan kami jadikan ilmu yang berguna untuk berbakti kpd insan2 yang bakal bergelar ibu dan anak2 comel kelak. Kenangan ni akan kami semat kn dalam hati bUdaK KamPung, but don’t worry.. boleh kata tiap hari bUdaK KamPung lalu depan hospital ni, so xde la sentimental sangat. =p

Maaf la sbb bUdaK KamPung x sempat nak bergamba banyak, nak exam la katakan(poyo).. haha

Image
view from the hospital.. x jauh pun dengan laut tu..
Photo 16-12-2012 17 30 25
rakan sekelas bergamba depan hospital
Advertisements

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s