IM Declofenac??

Baru naik makan tadi terjumpa jiran depan rumah aku(arab). Macam besa aku teguq dia pn teguq. Tiba2 tya pa benda ntah, tapi sebut jarum cucuk. Ah! sudah, aku kena cucuk lagi. Sebelum ni aku dah penah bt IM kat pakcik2 bangunan ni gak, Cewah! bunyi mcm byk, padahal bru 3-4 kali. So tadi p la cucuk. Aku pn x igt sgt dh, tpi sbb ada experience skit dlu, aku tau la nk cucuk kat mna, upper outer quadrant an? aiyoo~! naya kalau silap. Tapi insyaAllah xda apa, declofenac ja(baru ja google sat tdi).

Therefore, (ewah~! omputih). Senang kata benda2 common ni nti kita training kat hospital(Malaysia) pasti lekat dalam dada an. X jenuh nak hafal buku2. By training we can remember by heart. =p

Jangan putus asa ajiq, even result rendah, sesungguhnya byk lgi benda kita kna blajaq, x smesti result rendah xleh jadi good doktor an?? hallamakkk~! motivasi diri plak.

DO NO HARM

Epal jiran tdi bgi.. ^.^
Epal jiran tdi bgi.. ^.^
Advertisements

2 thoughts on “IM Declofenac??

  1. mama suka ayat jangan putus asa tu… ujian ALLAH dalam berbagai cara,sesekali dia bagi rendah supaya kita tak leka dan tak ambil mudah…satu subject no hal…terus usaha!!!

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s