Pasar Ipod

IPOD(Iskandariah Perubatan Open Day). Aku pun xtau pa benda open day ni. Tapi aku p ja la lpas solat Jumaat. Sampai2 ja, Amboih~! sakan btoi. Byk benda da juai, karipap, nasi kerabu, cup cake, roti jala, dll… sng kata benda yg hampa mmg xkan jumpa selalu. Melainkan hampa la ni kat Malaysia la. Sedap pn sedap, ntah kat mana depa blajaq masak aku pn tau. Tapi bukan makanan ja, ada yg juai baju, budak dentist bt cek2 gigi, pastu adalah yg geng Perubatan ni bt promote2 pa ntah(aku x tgk). Best la gak, mcm pasar mlm walaupun panas terik smpai mata aku silau gila babi. Kalau bt every Friday rasa ok x? Kan best tiap Jumaat lepas solat dpt pkena cendoi~! hallamakk~~! Tapi xkan nak bt an, depa pn blajaq medik, cuti nak study. Aku ja cuti tidoq, time org p skola pn tidoq. Apapun, IPOD semalam best.

_DSC0055
Sedap~!
_DSC0027
yg ni x sedap sbb bukan utk makan, rasa ribbon, ni~org pmpuan pnggil pa ntah? kerongsang? pin? Cantik..

  Byk ja gmbar aku nak amik, nasi kerabu x sempat sbb mai lewat, roti jala plak sbb tangan penuh pgang brg, kot la aku bole amik gmbaq guna kaki kan snang ~_~’

Advertisements

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s