Bola batch

Alhamdulillah utk pertama kali semenjak pulang ke Egypt ni, ini la kali pertama aku turun main bola. Terasa sihat zahir batin aku. Terima kasih daun keladi dekat kawan2 yg menganjurkan perlawanan futsal batch, even aku x main sgt tapi suasana tu enjoy. Dapat la gak p joging kat balapan tu (1st time). Hadiah amat baik sekali, kalah pn dpt hadiah. Takdan nk bawa balik, kami perabih suma mknan kat situ (hadiah berupa mkanan). Dan mintak maaf kpd kawan2 team aku, aku mmg x reti sgt nk main bola. Mana passing yg x btoi, harap maaf lah. But the good thing is, there is no pressure in winning, tu sedap main tu dgn budak2 ni. We just do our best. Kalau kalah biar bergaya. =p

Tapi terdapat satu perkara yg amat mngecewakan aku waktu tu. Amat mendukacitakan sgt. Sedih dan pilu sbb SD card aku lupa bawa. Sebab benda kecik tu, sia2 aku angkat kamera ngn tripod dlm beg. Nak mencarut kat sni x sopan plak, tpi tension dia jgn nak kata. So ini lah post aku yg tiada gambar utk dikongsi. Salah aku gak, next time cek SD card tu kna bt jadi habit, jadi x lupa lgi.

Hasil permainan bersungguh aku tu, aku dpt kaki yg lengoh ni. Sure esk sakit kaki, but dont worry, aku try g klas. hmm~

*Nabi pun dulu bersukan kan ~ sunnah*

Advertisements

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s