Malam Aspirasi

Alhamdulillah selesai gak edit gambar malam aspirasi. Around 300 pictures were taken but most are multiple shot of one scene. Which mean only the best will be useful and can be edit.

Agak unik sbb 1st pngalaman membantu kawan2 utk ambil gambar. Sedar x sedar aku dpt sekali nametag crew tu. Segan pun ada sbb aku bukan reti ambil gamba sgt, especially low light photography. Decrease shutterspeed jadi blur pulak gambar. Nak naik ISO nti byk noise. Nak pula cari angle. Aduh! Segan aku kehulu-kehilir dlm dewan tu. Mesti org ckp menyemak mamat nih.

Ketua pengarah program. Nampak garang, tapi mamat karaoke tegar.
Ketua pengarah program. Nampak garang, tapi mamat karaoke tegar.
Everybody know him, abdullah kadir.
Everybody know him, abdullah kadir.

But I do my best, sory kalau gmbar x lawa. 1st timer. Letih gak. I stand most of the time. Moving from one place to another, jalan kat depan pun tunduk rapat xnak ganggu view org.

Aduh! Penat sampai ke pagi. Bangun tido pun lesu jer badan. Cancel rancangan nak pergi Dahab utk buat lesen diving. Tapi pengalaman x bole dibeli, dpt menyumbang tenaga utk supernova studio dan mnjadi ahli crew utk masa yg pendek tu amat bermakna. Sekali lagi kalau ada crew supernova studio yg baca, mohon maaf kalau gambar kurang jelas atau x sperti yg diharapkan.

Saya budak baru belajar.

deklamasian sajak
deklamasian sajak
tup tap! tup tup tap!
tup tap! tup tup tap!
Malam Aspirasi Seni
Malam Aspirasi Seni
Advertisements

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s