Felda United VS Selangor

First time datang ke stadium Jengka tengok bola. Kali terakhir aku pergi stadium pun masa dekat Johor Bahru, tgk JDT main.(itu first time).

Not bad gak. Felda menang 3-1. Tapi silap aku x bawa kamera je masa game ni. Stadium dia bole tahan, rumput artificial cantik ja aku tengok. Stadium ni pun tak ada balapan untuk nak berlari, so space antara penonton dengan padang tu dekat ja, memang jelas nak tengok game.

Plan next time nak tengok Felda lwn JDT plak. Harap2 time tu tak kena kerja la. hahaha

Apa pun ini saja gambar yang ada, pakai kamera telefon ja la.

Kami datang lambat, permainan dah start lebih luranh 15 min dah. Keputusan masih 0-0
Tiket RM10 sahaja. Alhamdulillah ada yang nak belanja. haha
Stadium takde la penuh sangat, baiknye stadium x penuh ni, bersih
Tamat separuh masa pertama.
Gol free kick yang ditanduk oleh ??? (aku x kenal pun)
Dengan Dr. Ammar. Kepala yang mengajak.
Dulu cita2 dia nak jadi pemain bola sepak. Tak tahu kenapa dia tak jadi. hahaha

Permandangan luar stadium, dari tempat kami parking kereta.

Dr. Iqbal, siap masakan bihun lagi. Terima kasih banyak.
Advertisements

Comments

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s