Felda United VS Selangor

First time datang ke stadium Jengka tengok bola. Kali terakhir aku pergi stadium pun masa dekat Johor Bahru, tgk JDT main.(itu first time). Not bad gak. Felda menang 3-1. Tapi silap aku x bawa kamera je masa game ni. Stadium dia bole tahan, rumput artificial cantik ja aku tengok. Stadium ni pun tak ada balapan […]

Read More Felda United VS Selangor

Zoo Johor #throwback

Terkenang masa housemanship di Johor dulu. Aku sempat pergi melawat Zoo Johor yang tak jauh pun dari HSA(Hospital Sultanah Aminah). Macam mana boleh terpikir nak ke sana? Aku sendiri pun dah tak ingat. Tak banyak gambar pun untuk dikongsi. Semenjak mula kerja ni, ambil gambar pun dah xda nilai seni sangat. Cuma enjoy untuk ambil […]

Read More Zoo Johor #throwback

OrthoClinic Raya Celebration.

Selamat hari raya to everyone. Thank you for all your knowledge you guys share with me. Even till now I’m still not a competence HO but you guys never stop giving supports and advises to me. Patah tumbuh, hilang berganti… tulang patah pn heal.. I might see some of us again, some might not. But […]

Read More OrthoClinic Raya Celebration.